Pinterest annoncering

Hvad er Pinterest?

Pinterest er et nyt fremmadstormende socialt medie med over 300 millioner brugere på verdensplan. Dertil vurderer man, at cirka én million danskere bruger det visuelle sociale medie.

Som noget nyt er der kommet forskellige annonceringsmuligheder på Pinterest som du kan læse mere om på denne side.

Vi er specialister i online markedsføring på sociale medier, og vi vil være i stand til at øge Jeres omsætning, kundeloyalitet og øge Jeres brand awarenss. Vi vil kunne hjælpe med sammenspillet mellem din virksomheds sociale medier, således at Jeres potentielle kunder bliver mødt af Jeres service, ydelser eller produkter på de rigtige tidspunkter.

Få et tilbud på Pinterest annoncering

Hvis din virksomheds produkter, ydelser eller service passer ind i en visuel identitet, og tilpasser sig Pinterest brugernes interesser, kan Pinterest annoncering være en profitabel kanal for din virksomhed.

Vi vil meget gerne høre om din virksomhed, Jeres målgrupper og behov, så vi kan udvikle en unik og eksklusiv annonceringsstrategi til din virksomhed.

Kontakt os nu, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder ved annoncering på Pinterest.

Kontaktformular

Kan vi hjælpe med noget andet?

En hjemmeside? En webshop? SEO optimering? Facebook annoncering? Instagram annoncering? LinkedIn annoncering? Google Ads annoncering? YouTube annoncering? Pinterest annoncering?