Seneste nyt

Artikel

Lydbøger fra Chapter

Er du tvivl om, hvor du kan finde en god lydbog eller e-bog? I dette blogindlæg vil vi kigge på e-bogstjenesten Chapter. Dertil kan du til sidst få mulighed for at få fuld adgang i 30 dage gratis, uden binding.

Lydbøger Chapter Gratis 2021

Lydbøger er nemlig den nye måde at forbruge litteratur. lydbogsapplikationsmarkedet vokser ekstremt, og det har aldrig været nemmere at lytte til litteratur på farten eller i hjemmet. Med et simpelt abonnement, kan forbrugerne downloade eller streame de nyeste bogudgivelser fra de mest populære forfattere. Der findes et hav af lydbogstjenester, og i dette indlæg kaster vi et blik på Chapter, som både kan benyttes på computerenheder, smartphones og tablets.

Gratis Lydbøger Chapter
Få 30 dages fri adgang

Hvad er lydbøger?

En lydbog er en elektronisk bog, som du kan lytte til på en smartphone, tablet eller computer. Indholdet vil blive læst op af en oplæser, så man ikke behøver at læse bogen, men blot kan lytte til en behagelig oplæser. Der eksisterer også lydbøger, hvor forfatteren selv læser deres bog op for lytteren.

I langt de fleste tilfælde er lydbøgerne indspillet med professionelt mikrofonudstyr, som giver en høj kvalitet, og får lytteren til at føle, at oplæseren fysisk sidder i samme rum som lytteren.

Fordele ved lydbøger hos Chapter

Nogle af de fordele der er ved at lytte til en god lydbog hos Chapter er, at du opfatter og indtager oplæserens sprog anderledes, end hvis man selv læser det. Selve tonen og trykket kan være anderledes, og der kan være implementeret flere pauser, end hvis man selv læste bogen op.

Dertil vil en spændende oplæsningsstemme være med til at øge spændingen ved en krimifortælling, eller sætte tårekanalerne i gang i øjnene ved en rørstrømsk kærlighedsfortælling.

Derudover er man i højere grad tilbøjelig til at forstå tekstindholdet i en svær bog, ved at få bogen oplæst af en tydelig oplæser med tydelig udtalelse. Med andre ord kan indholdsforståelsen forbedres ved hjælp af lydbøger.

Vælg lydbogstjenesten Chapter fordi…

  • Der er et bredt udbud af lydbøger på tværs af genrer
  • Man forsøger at skabe en læselyst til de yngste generationer
  • Man forsøger at tilbyde, guide og inspirere brugerne til andre typer lydbøger som kunne være interessante

Abonnement på lydbøger

Chapter kan forbrugerne vælge mellem fire forskellige lydbogsabonnementer, ud fra det forbrug man anslår at have.

Du kan vælge mellem fire forskellige abonnementer, der hver især tager udgangspunkt i, hvor meget du vil bruge lydbogstjenesten, og hvor mange brugere der skal have adgang til Chapter. Jo flere brugere der anvender tjenesten, desto større en besparelse er der at hente.

Det billigste abonnement hedder Chapter Flex, og det koster 69 kr. pr. måned. Ved dette abonnement får du 12 timers lydbogsforbrug om måneden. De timer som ikke benyttes, bliver automatisk overført til næste måned.

Standardabonnementet hos Chapter hedder Chapter One. I dette abonnement er der én bruger, ubegrænset forbrug, rabat på fysiske bøger efter én måned på www.tales.dk. Dertil kan man downloade bøger, og lytte/læse offline. Finder du ud af, at du ikke får lyttet nok til lydbøger, kan du afmelde dig igen, da abonnementet er uden binding.

Det dyreste abonnement hedder Chapter Family. Dette abonnement koster 189 kr. pr. måned. Abonnementet kan benyttes af op til fire brugere, og dertil er der ingen grænse for, hvor meget lydbog, du kan lytte til.

Få 30 dages gratis adgang uden binding hos Chapter

Alt i alt er Chapter et godt bud på en god e-bogsudbyder, som vi forestiller os, kun bliver større og får mere indhold de kommende år. Der er plads til innovation og applikationsudvikling, men kundeservice fungerer problemfrit.

Du kan få 30 dages gratis adgang uden binding ved at trykke på knappen herunder.

Du kan læse et indlæg om Gyldendals Bogklub her.

Seneste nyheder

Andre nyheder