Hvad er Instagram?

Instagram annoncering

Instagram er et af verdens største sociale medier med omkring én millard brugere globalt.  Man estimerer, at der er cirka to millioner brugere i Danmark. 

Instagram er særligt kendetegnet af at være et visuelt socialt medie som bliver brugt på mobilvenlige devices. Instagram er et nemt medie for brugerne og navigere rundt i.

Oprindeligt var Instagram en selvstændig virksomhed, men tilbage i 2012 opkøbte Facebook det fremmadstormende sociale medie. I 2015 blev det muligt at annoncere på Instagram via Facebooks annoncesystem.

Instagram for virksomheder?

Hvorfor bør din virksomhed annoncere på Instagram?

Instagram annoncering giver mulighed for at nå målbare forretningsresultater, da det sociale medie skaber en bred rækkevidde.  

En stor gruppe af Instagrambrugerne befinder sig på det sociale medie med henblik på, at finde inspiration til deres interesser. Derfor kan det være attraktivt for virksomheder at være aktive på Instagram med stories og opslag, hvor brugerne kan få inspiration som kan føre til salg eller besøgende til din virksomheds hjemmeside.

Hvilke typer annoncer kan man lave på Instagram?

Stories

Opslag

Shopping

Få et tilbud på en annonceringsaftale på Instagram

Vi vil med glæde hjælpe din virksomhed med at annoncere på Instagram.

Vi vil også meget gerne høre om din virksomhed, Jeres målgrupper og behov, så vi kan udvikle en unik og eksklusiv annonceringsstrategi på Instagram til din virksomhed.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for en skræddersyet annonceringsstrategi på Instagram.

Kontaktformular

Kan vi hjælpe med noget andet?

En hjemmeside? En webshop? SEO optimering? Facebook annoncering? Instagram annoncering? LinkedIn annoncering? Google Ads annoncering? YouTube annoncering? Pinterest annoncering?