Seneste nyt

Artikel

Find reservedele til smartphones, tablets og MAC

Hvis du søger reservedele til alle de velkendte hardwarebrands, vil vi i dette indlæg se på reservedelsudbyderen iHero, som har et bredt udvalg af reservedele til smartphones, tablets og Mac-produkter.

Hardware reservedele Tablet Smartphone Mac
Køb hardware reservedele hos iHero

Hvad er iHero?

iHero er en dansk virksomhed, som tilbyder reservedele til hardwareprodukter og gadgets til velkendte brands. Dertil kan man få sin smartphone eller computer til reparation i én af de fire forretninger. Her kan man indlevere sin enhed uden tidsbestilling. iHero tilbyder reparationer af iPhone, iPad, MacBook og PC’er.

iHero garanterer en god service, og reservedele af højeste tilgængelige kvalitet.

Fordele ved hardware reservedele hos iHero

150.000+ kunder

Hos iHero har man i tidens løb serviceret over 150.000 kunder, både på webshop og i de fire fysiske butikker som ligger i henholdsvis Viborg, Herning, Silkeborg og Aarhus.

30 dages returret

Hvis man af en eller anden årsag har fået bestilt forkerte reservedele til smartphones, tablets eller MAC, har man mulighed for returnere sine varer, og få det fulde pengebeløb tilbage inden for 30 dage efter køb.

Hurtig levering

En af de store fordele ved at benytte iHero som reservedelsleverandør til hardware er deres hurtige levering af købsordre. Man kan både få leveret sine reservedele med DAO365 eller GLS.

God kundeservice

Hvis man er i tvivl om produkter, levering, ordre eller andet kan man altid benytte kundeservice hos iHero. Man kan både vælge at chatte i en chattråd eller ringe. Kundeservice er åben i alle hverdage mellem 10:00-18:00.

Hvis du er interesseret i at læse andre relevante indlæg, kan du trykke her.

Seneste nyheder

Andre nyheder