Webbureau‎

Hjemmesider og online markedsføring i topklasse

Vi arbejder i øjenhøjde med vores kunder, og vi er et solidt og kvalitetsbevidst webbureau med passion for at skabe effektive og brugervenlige webløsninger til virksomheder. Vi er her for at løfte vores kunders forretning.

Webbureau Danmark Hjemmeside Webshop Marketing
Hvem er vi?

Dansk webbureau

NANTO er et webbureau som leverer effektive og driftsikre hjemmesider, webshops og online markedsføring til virksomheder. Med vores faglige kompetencer og forståelse for online salg, innovation, design og markedsføring kan du altid være sikker på at få professionelle online løsninger og god service hos os.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hjemmeside

Vi leverer professionelle hjemmesider, udarbejdet af erfarne webdesignere. Vi forstår at bygge Jeres online identitet til potentielle kunder. 

Webshop

Vi kan bygge en webshop der kan sælge Jeres produkter online. Vores marketingskompetencer kan dertil lave online annoncering.

Markedsføring

Vi kan lave online annoncering for din virksomhed på sociale medieplatforme, så I kan nå ud til Jeres potentielle kunder.

Programmering

Vi har programmørkompetencer der kan hjælpe, udføre og levere skræddersyede IT-systemer til Jeres virksomhed, hvis der er et unikt behov.

Marketingkonsulent på abonnement

Mangler Jeres virksomhed ressourcer eller et friskt pust i marketingsafdelingen? Vi har et webbureau med marketingkonsulenter der kan varetage forskellige opgaver professionelt. Find en abonnementspakke herunder, eller få en skræddersyet abonnementsløsning til Jeres behov.

 

Basis
2995 kr.
Pr. måned
8 timers konsulentarbejde
Standard
4995 kr.
Pr. måned
12 timers konsulentarbejde
Premium
7995 kr.
Pr. måned
22 timers konsulentarbejde

Seneste blogindlæg

Aktier aktieinvestering
Aktier

Aktier for dummies

Hvis du er ny i aktiemarkedet, og har svært ved at forstå hvad en aktie er og betyder, så kan det være en god idé, at læse denne artikel. Her kan du nemlig lære hvad en aktie er.