Webbureau‎

Hjemmesider og online markedsføring i topklasse

Vi arbejder i øjenhøjde med vores kunder, og vi er et solidt og kvalitetsbevidst webbureau med passion for at skabe effektive og brugervenlige webløsninger til virksomheder. Vi er her for at løfte vores kunders forretning.

Webbureau Danmark Hjemmeside Webshop Marketing
Hvem er vi?

Dansk webbureau

NANTO er et webbureau som leverer effektive og driftsikre hjemmesider, webshops og online markedsføring til virksomheder. Med vores faglige kompetencer og forståelse for online salg, innovation, design og markedsføring kan du altid være sikker på at få professionelle online løsninger og god service hos os.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hjemmeside

Vi leverer professionelle hjemmesider, udarbejdet af erfarne webdesignere. Vi forstår at bygge Jeres online identitet til potentielle kunder. 

Webshop

Vi kan bygge en webshop der kan sælge Jeres produkter online. Vores marketingskompetencer kan dertil lave online annoncering.

Markedsføring

Vi kan lave online annoncering for din virksomhed på sociale medieplatforme, så I kan nå ud til Jeres potentielle kunder.

Programmering

Vi har programmørkompetencer der kan hjælpe, udføre og levere skræddersyede IT-systemer til Jeres virksomhed, hvis der er et unikt behov.

Marketingkonsulent på abonnement

Mangler Jeres virksomhed ressourcer eller et friskt pust i marketingsafdelingen? Vi har et webbureau med marketingkonsulenter der kan varetage forskellige opgaver professionelt. Find en abonnementspakke herunder, eller få en skræddersyet abonnementsløsning til Jeres behov.

 

Basis
2995 kr.
Pr. måned
8 timers konsulentarbejde
Standard
4995 kr.
Pr. måned
12 timers konsulentarbejde
Premium
7995 kr.
Pr. måned
22 timers konsulentarbejde

Seneste blogindlæg

Betalingsløsninger til webshops fra ANYDAY
IT

Betalingsløsning til webshop

Det kan være en jungle at arbejde med webshops og e-commerce. Noget af det vigtigste at tage højde for, er betalingsgateway. Dertil har man i mange tilfælde behov for en indløseraftale, så en webshop kan begynde at tilbyde forskellige betalingsmuligheder for kunder. I dette indlæg ser vi på en fair og transparent delbetalingsløsning kombineret med de mest populære betalingsmetoder fra virksomheden ANYDAY.

SEO optimering - Søgemaskineoptimering - ALT Tags
Marketing

SEO optimering af billeder – ALT tags

Benytter du ALT tags på dine billeder? Man kan ikke komme udenom, at inddragelse af billeder på hjemmesider og artikler, kan forstærke budskaber og fange besøgendes interesse. Derfor er det vigtigt at benytte attributterne “ALT” og “title tag” for at søgerobotter som crawler hjemmeside eller artikler kan forbedre synligheden på Google.

Fiber fibernet fiberbredbånd
IT

Hvad er fibernet?

Vi lever i en tid hvor internettet og tilgængelighed betyder mere og mere. Derfor kan det være en god idé at skifte internetforbindelsen med fibernet. Hvis du er i tvivl hvad fibernet er, og hvad det kan betyde for dit internet, så læs med her.