Seneste nyt

Artikel

Find den bedste danske hosting udbyder til din virksomhed

Er du i tvivl om, hvordan du vælger den rette hosting udbyder til din hjemmeside server?

I dette indlæg vil vi kigge på den danske hoting udbyder LimeCity, som har styr på serverdrift, og her skal du ikke bruge energi på serversikkerhed. Dertil kan du få en rabat på 10% hos LimeCity via dette blogindlæg.

Dansk professionel hosting LimeCity

Dansk hosting hos LimeCity

LimeCity har eksisteret som hostingfirma i mere end 10 år, og har stor erfaring med at hackerangrebsbeskyttelse. Dertil leveres der høj hastighed på websites.

LimeCity differentierer sig fra mange af de internationale hosting udbydere ved at være at have dansk support og høj sikkerhed.

Det er svært at komme udenom, at du på et eller andet tidspunkt får behov for support til din hjemmeside. På mange måder kan man sammenligne hjemmesidetrafik med almindelig køretøjstrafik: trafikken kan blive påvirket af brugerne og virke uforudsigelig.

Ved at være hjemmesideejer kan du opleve ustabilitet og nedetid. Dertil kan din hjemmeside blive forsøgt angrebet af en hacker, som kan være skadeligt og afsætte ødelagte elementer på din server. Hvis du i forvejen er indehaver af en hjemmeside, kan du måske allerede have stødt på et af ovenstående problematikker, og det er desværre sådan vilkårene er både på hjemmesider og ved at bevæge i køretøjstrafikken.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at du får den bedst mulige support til din hosting af hjemmeside, og derfor anbefaler vi altid en dansk server hosting, fordi det åbner op for muligheder for vejledning og hjælp på dansk. Dertil kan IT-fagsproget være svært at forstå på andre sprog.

Hos LimeCity kan man både tilbyde support på engelsk og dansk, og dertil haves der forretningsforståelse og serverkendskab hos LimeCity.

Brugervenlighed hos LimeCity

En anden fordel ved at benytte LimeCity som hosting udbyder er brugervenlighed, navigering og høj hastighed. Vi er alle tilbøjelige til at hoppe videre fra en hjemmeside hvis den indlæser for langsomt. Det skal helst være nemt og hurtigt for brugerne, især hvis du ønsker at få tilbagevendende besøgende.

Din hjemmeside skal altså være optimeret, og det kan den være hos en dansk hosting udbyder, både på mobilenheder og computerenheder. LimeCity har en serveroppetid på 99,7%, og fungerer generelt stabilt og hurtigt.

Udover brugervenlighed varetager LimeCity også en daglig backup af din hjemmeside, så du kan sove trygt om natten, og ikke frygte et hackerangreb eller en pludselig forsvinden af dit website.

Datasikkerhed

Et banalt spørgsmål som måske ikke fylder så meget i din bevidsthed er, om din data er sikker? Det er vigtigt at være sikker på, at din hostingpartner kan garantere en sikker datahåndtering. Dertil skal du også sikre dig, at du overholder persondataloven, hvis du behandler personfølsomme data. Hos LimeCity er du sikret beskyttelse af data med omhu.

Tre gode grunde til at vælge dansk hosting

· Kortere afstand mellem brugere og server

· Stabilitet fra det danske elnet

· Support på dansk

Mange er ikke klar over, at der rundt omkring i verden står fysiske servere. Disse fysiske serverer kan have betydning for, hvor hurtig din hjemmeside er. Ved at vælge en dansk hosting kan du være sikker på høj hastighed, da afstanden mellem dine brugere og server vil være fysisk mindre end i mange andre lande.

Det danske elnet har altid været kendt for at være stabilt, og også ét af de mest stabile i verden. Med andre ord er der lav risiko for nedbrud. Dette er også årsagen til, at Google eksempelvis har valgt at placere datacenter i Danmark.

Få 10% rabat på hosting

Hvis du er interesseret i at købe hosting hos LimeCity, kan du i din ordre få 10% rabat ved at indtaste rabatkoden: “#10procent”

Hvis du er interesseret i marketing, iværksætteri, økonomi, business, anbefalinger og anmeldelser, så kan du læse vores andre blogindlæg her.

Seneste nyheder

Andre nyheder