Seneste nyt

Artikel

Betalingsløsning til webshop

Det kan være en jungle at finde en betalingsløsning til webshops. Noget af det vigtigste at tage højde for, er betalingsgateway. Dertil har man i mange tilfælde behov for en indløseraftale, så en webshop kan begynde at tilbyde forskellige betalingsmuligheder for kunder. I dette indlæg ser vi på en fair og transparent delbetalingsløsning kombineret med de mest populære betalingsmetoder fra virksomheden ANYDAY.

Betalingsløsninger til webshops fra ANYDAY

Hvad er ANYDAY?

ANYDAY er en dansk softwarevirksomhed, som har skabt betalingsløsninger til webshops. ANYDAY udfordrer den traditionelle onlinebetalinger ved at lade webshopkunder opdele betalinger i fire lige store rater, helt uden renter eller gebyrer.

ANYDAY Split er en fair og transparent delbetalingsløsning. Delbetaling øger konverteringsraten med 1-2 % og den gennemsnitlige ordreværdi stiger med op mod 28 %. Med ANYDAY Split sikrer man webshops, at deres kunder får en god købsoplevelse uden uforudsete renter og gebyrer, og at de derved får lyst til at vende tilbage til webshoppen. ANYDAY Pay er den gængse betalingsløsning med kortbetaling samt MobilePay og ApplePay. Med ANYDAY Pay får webshops alle de vigtige betalingsmuligheder i deres checkout – og flere betalingsmuligheder betyder bedre konvertering.

Derfor skal du vælge ANYDAY som betalingsløsning til webhop

ANYDAY har store ambitioner, og vil overordnet forenkle vejen til succes for webshopejere. Dertil opererer man på alle former og genrer for online forretninger. Derudover har man et stærkt medarbejderteam, hvor man som kunde altid er sikker på at få support og kontakt med en kompetent og dygtig medarbejder.

Integrationer til webshopudbydere

ANYDAY er let integreret i den mest anvendte online butik. For eksempel.

Når du tilmelder dig ANYDAY, er onboarding inkluderet, såfremt det er teknisk muligt for vores team.

Seneste nyheder

Andre nyheder